1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SPZOZ w Lublinie
zatrudni:
KIEROWNIKA KUCHNI W DZIALE ŻYWIENIA I DIETETYKI
Wymagania niezbędne:
- dyplom ukończenia szkoły gastronomicznej (wykształcenie średnie);
- znajomość zasad żywienia zbiorowego;
- 2 lata doświadczenia w sektorze produkcji spożywczej w szpitalu;
- znajomość systemu HACCP;
- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Zakres obowiązków:
- planowanie procesu produkcji spożywczej na kuchni szpitalnej;
- przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy (oddziały szpitalne, stołówka);
- kontrola jakości przygotowywanych posiłków;
- dbałość o logistykę i zaopatrzenie kuchni we wszystkie środki niezbędne do funkcjonowania
kuchni; - organizacja pracy podległego personelu;
- współpraca z pozostałym personelem (kucharze, pomoce kuchenne);
- realizacja procedur.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
Osoby zainteresowane prosimy o składanie aplikacji (CV, list motywacyjny, kserokopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje zawodowe) bezpośrednio w siedzibie Zakładu, na adres e-mail: 1szpitalwojskowy@1wszk.pl lub przesłanie na adres:
1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie
Al. Racławickie 23, 20-049 Lublin
Kontakt telefoniczny: 261 183 298
Lublin, dnia 9 stycznia 2024 r.